Styrelsen

Styrelsen är vald att representera KMS Nordön och utgör KMS verkställande organ. Styrelsen förvaltar KMS anläggningar och har ansvaret för dess ekonomi.

Medlemmarna av styrelsen och deras kontaktuppgifter kan hittas på vår sida för kontakt.

Årsmöteshandlingar

Årsmötesprotokoll

Vårmötesprotokoll

Verksamhetsberättelser

Nyheter från styrelsen

Årsmöte 7 december 18.30

2017 -ÅRSMÖTE kommer att bli TORSDAGEN DEN 7 DEC KLOCKAN 18.30 KVARNKULLEN KUNGÄLV Stig H Ordf.

Miljöinspektion

Vår hamnmiljö, vi hjälps åt! Det finns MYCKET att iakttaga och rätta sig efter i en hamn. När det gäller miljöhänsyn kommer det mer och mer regler att rätta sig efter, detta har bl a annat gjort att kommunens miljöenhet har genomfört en anmäld inspektion på Nordön. Det var många frågor att svara på, och … Fortsätt läsa ”Miljöinspektion”

KMS Nordön söker en administratör

Nu söker föreningen en administratör, tillsättning augusti-september. Du erbjuds en tjänst på deltid 50%-60% med flexibla arbetstider. Tjänsten kan på längre sikt komma att utvecklas till en heltidstjänst. Tjänstebeskrivning Som administratör på KMS arbetar du på hamnkontoret tillsammans med två hamnkaptener. Du har löpande kontakt med styrelse, utskott och redovisningsbyrå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: – … Fortsätt läsa ”KMS Nordön söker en administratör”

Stölder i hamnen

Tyvärr så förekommer det stölder även i vår fina hamn. Jag har skrivit ett meddelande/information som finns uppsatt i våra båda vaktstugor. Det syftar till att vi alla medlemmar SKALL fullfölja sin vakttjänst så som det är tänkt och beskrivet. Jag har kommit till min kännedom att det förekommer att tjänstgörande vakter inte är på … Fortsätt läsa ”Stölder i hamnen”

Stölder i hamnen!

Stölder i hamnen! Angående STÖLDER i hamnen! Vi i styrelsen har observerat att det återigen ligger olåsta gummibåtar, jollar, motorer mm i hamnen! Dessa kan tex användas som verktyg att transportera andra stulna motorer! Tänk till och säkra upp dina egna grejer för din egen och andras säkerhet. Styrelsen Kms Nordön